Utsikten korttidshem

Med sorg i hjärtat måste vi tyvärr meddela att Utsikten korttidshem stänger ner permanent under juli 2021. Vi vill tacka personal, boende, anhöriga och andra som på ett eller annat sätt bidragit till det stora engagemang och den emotionella omsorg som varit en så naturlig del av verksamheten under dessa 10 år. Orsaken till nedstängningen är att Stiftelsen Stora Sköndal sagt upp hyreskontraktet.

Företaget

Utsikten korttidshem drivs av EI Care som har visionen att introducera en ny form av omsorg – emotionell intelligent omsorg. Konceptet handlar om ett bemötande som genomsyras av empati, medkänsla och närvaro. Vi hoppas att vårt arbete kan inspirera andra till förändring och i förlängningen bidra till ett mer medmänskligt samhälle. Läs gärna mer om företaget här.
Stefan och Adriano
Stefan och Adriano

Kontakt

Kontaktuppgifter

Christoffer Rådman (VD)
073-965 72 82
christoffer@eicare.se

Cecilia Aranki (enhetschef)
072-002 77 48
cecilia@eicare.se

Utsikten Korttidshem
Gustaf Ljunggrens väg 6
128 64 SKÖNDAL
utsikten@eicare.se

Telefon - hus 6 (kontoret): 08-437 573 60
Telefon - hus 8: 08-437 573 70
Mobil: 070-727 77 48

Om vi tillfälligt är upptagna kan du tala in ett meddelande, smsa eller mejla oss så hör vi av oss så snart vi kan!

Vi är positiva till synpunkter och klagomål. Om du vill lämna synpunkter eller klagomål finns det en blankett som vi kan mejla eller posta till dig. Om du vill vara anonym går det bra att skicka ett brev eller mejl till oss utan blanketten. Synpunkter och klagomål dokumenteras endast om uppgiftslämnaren specifikt uppger att uppgiften ska dokumenteras som synpunkter och klagomål.