Adeléns Dagliga Verksamhet

Här på daglig verksamhet pysslar vi med lite av varje, t.ex. trädgårdsarbete, bak och matlagning, inköp av livsmedel, fastighetsskötsel, lokalvård och återvinning - ja i stort sett alla praktiska sysslor som hör vardagen till. Dessutom är vi ofta ute och hjälper våra medmänniskor i närområdet :)

Vår erfarenhet är att arbete upplevs roligt och meningsfullt då man gör saker för andra - och det är precis vad vi ägnar oss åt här på Adeléns Dagliga Verksamhet!

Men hos oss är det inte bara hårt arbete som gäller. Här finns även tid till att ta det lugnt och ägna sig åt en hobby. Vi arrangerar t.ex pyssel, bild, smyckesverkstad, promenader, bad, vila, lässtunder, samhällsinformation mm. Och du är självklart med och väljer innehållet i din dagliga verksamhet.

Verksamheten är belägen på Vretvägen 13 i Skogås. Längs med vår gata ligger en del företagskomplex, men bara ett stenkast härifrån finns skog och fina strövområden mot sjön Magelungen.

Företaget

Utsiktens dagliga verksamhet drivs av EI Care som har visionen att introducera en ny form av omsorg – emotionell intelligent omsorg. Konceptet handlar om ett bemötande som genomsyras av empati, medkänsla och närvaro. Vi hoppas att vårt arbete kan inspirera andra till förändring och i förlängningen bidra till ett mer medmänskligt samhälle. Läs gärna mer om företaget här.
Stefan och Adriano
Stefan och Adriano

Kontakt

Kan Utsiktens dagliga verksamhet vara något för dig?
Om du vill börja hos oss eller är nyfiken på att höra mer - lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort!


Är du intresserad av att arbeta hos oss?
Lämna din ansökan via denna länk:
Arbetsansökan

Kontaktuppgifter

Christoffer Rådman (VD)
073-965 72 82
christoffer@eicare.se

Marlene Aranki (enhetschef)
076-051 15 70
marlene@eicare.se

Utsiktens dagliga verksamhet
Vretvägen 13, 1 tr
142 34 SKOGÅS
dagligverksamhet@eicare.se

Vi är positiva till synpunkter och klagomål. Om du vill lämna synpunkter eller klagomål finns det en blankett som vi kan mejla eller posta till dig. Om du vill vara anonym går det bra att skicka ett brev eller mejl till oss utan blanketten. Synpunkter och klagomål dokumenteras endast om uppgiftslämnaren specifikt uppger att uppgiften ska dokumenteras som synpunkter och klagomål.