Utsiktens dagliga verksamhet

Nu slår vi upp portarna till Utsiktens dagliga verksamhet!

Här hjälper du som deltagare till att sköta om vårt fina korttidsboende. Du kommer få pyssla med lite av varje, t.ex. trädgårdsarbete, bak och matlagning, inköp av livsmedel, fastighetsskötsel, lokalvård och tvätt - ja i stort sett det som behövs för att de boende på kortis ska ha det bra :)

Vår erfarenhet är att arbete upplevs roligt och meningsfullt då man gör saker för andra - och det är precis vad vi ägnar oss åt här på Utsiktens dagliga verksamhet! Dessutom har arbetsmomenten koppling till aktiviteter i det dagliga livet (ADL-träning), vilket du har nytta av även i din privata boendemiljö.

Men hos oss är det inte bara hårt arbete som gäller. Här finns även tid till att ta det lugnt och ägna sig åt en hobby. Vi arrangerar t.ex pyssel, bild, smyckesverkstad, promenader, bad, vila, lässtunder, samhällsinformation mm. Och du är självklart med och väljer innehållet i din dagliga verksamhet.

Företaget

Utsiktens dagliga verksamhet drivs av EI Care som har visionen att introducera en ny form av omsorg – emotionell intelligent omsorg. Konceptet handlar om ett bemötande som genomsyras av empati, medkänsla och närvaro. Vi hoppas att vårt arbete kan inspirera andra till förändring och i förlängningen bidra till ett mer medmänskligt samhälle. Läs gärna mer om företaget här.
Stefan och Adriano
Stefan och Adriano

Kontakt

Kan Utsiktens dagliga verksamhet vara något för dig?
Om du vill börja hos oss eller är nyfiken på att höra mer - lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort!


Är du intresserad av att arbeta hos oss?
Lämna din ansökan via denna länk:
Arbetsansökan

Kontaktuppgifter

Christoffer Rådman (VD)
073-965 72 82
christoffer@eicare.se

Marlene Aranki (enhetschef)
076-051 15 70
marlene@eicare.se

Utsiktens dagliga verksamhet
Gustaf Ljunggrens väg 8 (och 6)
128 64 SKÖNDAL
dagligverksamhet@eicare.se

Telefon (hus 8): 08-437 573 70

Vi är positiva till synpunkter och klagomål. Om du vill lämna synpunkter eller klagomål finns det en blankett som vi kan mejla eller posta till dig. Om du vill vara anonym går det bra att skicka ett brev eller mejl till oss utan blanketten. Synpunkter och klagomål dokumenteras endast om uppgiftslämnaren specifikt uppger att uppgiften ska dokumenteras som synpunkter och klagomål.